Referenciák

 

Tisztelt Látogatónk!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. irodájának költözése miatt (új irodánk címe: 1068, Budapest Benczúr u 11.) az alapkezelő kollégáinak elérhetősége (email, telefon) 2020. február 28.-án munkanap végéig korlátozott. Hívását nem tudjuk fogadni, az email üzeneteket késleltetve kapjuk meg, email válaszüzenetet küldeni március 2-án hétfőn áll módunkban.

Tájékoztatjuk, hogy MKB és CIG befektetési alapok esetében február 28.-a és március 2.-a forgalmazási szünnap, erről szóló hirdetményünket itt érheti el.

 

Köszönjük szíves megértését!

                                                                                                                             MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt.

BEZÁR


"Az MKB-Pannónia Alapkezelő munkatársai rendkívül tájékozottak, a gazdasági élet minden nem várt eseményére azonnal reagálnak és rögtön tájékoztatást kapunk róla. Továbbá kiszámíthatóan teljesítik az elvárt hozamokat."
Lenkei Beatrix, Medicina Egészségpénztár
"Úgy gondolom, hogy az a jó befektetési alapkezelő, aki megérti az ügyfeleit, azok céljait és együtt gondolkodik velük. Az MKB-Pannónia Alapkezelő által kínált eszközalapok körében mindig megtaláltuk azt a befektetési megoldást, vagy mintaportfoliót, ami a legjobb ügyfeleink számára. Nem csoda, hogy sorozatban elnyerik a MoneyMoon legjobb biztosítási vagyonkezelőnek járó díját, ami szintén egy kiváló jelzés számunkra, hogy megbízhatunk a szakértelmükben."
Dorsánszky Emese, a 2016-os év bajnoka (Pannónia CIG Életbiztosító)
"Nyugdíjpénztárunk közel másfél éve döntött a vagyonkezelés több alapkezelő között történő megosztásáról. Döntésünk beváltotta a reményeket, az Alapkezelő versenyhelyzetet teremtett más vagyonkezelőink felé is. Az Alapkezelő korrekt elemzésekkel, hasznos szakmai tanácsokkal szolgál a pénztárak közötti hozam versenyben történő helytállásunk elősegítése érdekében, szakmai hozzáértésük vitán felül áll."
Hévízi Emese ügyvezető, MKB Nyugdíjpénztár (2017. szeptember)